Tunsalat med rød peberfrugt

Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Der findes rigtig mange købesalater fx tunsalat, æggesalat, hønsesalt m.m. Kvaliteten og smagen svinger utrolig meget. Her har du opskriften på en god, hjemmelavet tunsalat. Den er meget nem at lave.

Ingredienser

1 dåse tun i vand (145 g)
200 g Philadelphia original

Pynt

½-1 rød peberfrugt i små tern

STEP 1

HÆLD VANDET FRA DÅSEN
Hæld vandet fra dåsen, så der kun er tun tilbage. Kom Philadelphia original smøreost i en skål. Vend tunfisken i smøreosten.

STEP 2

VASK PEBERFRUGTEN OG SKÆR DEN I TERN
Vask en rød peberfrugt og skær den i små tern. Jeg plejer at vælge de søde peberfrugter. Du kan vende ternene i tunmassen eller bare placere dem på toppen. Det plejer jeg at gøre, fordi der er nogen i huset, der ikke er så vilde med peberfrugt.

Opbevar tunsalaten i køleskabet. Den har en kort holdbarhed, men det plejer ikke at være noget problem. Den bliver spist ret hurtigt.