Camilla Simonsen

Madelsker

Hej, jeg hedder Camilla. Jeg blev ofte kaldt Milla, da jeg var yngre.  Jeg er ret vild med lækker og nem mad – og jeg elsker lakrids. Z’et er for, at det skal være bare lidt anderledes. Derfor Millakridz.

Er en opskrift spændende, men for besværlig at lave, finder jeg en anden opskrift, forenkler opskriften eller laver min helt egen opskrift.

Jeg har lavet mad, siden jeg var 12 år. Jeg var ret kræsen som barn, og jeg er stadig kritisk, hvad mad angår. Mad er en vigtig del af mit liv, vores liv. Vi kan ikke leve uden. God mad behøver ikke altid at være dyr eller besværlig at lave.

Gode madoplevelser kan berige vores liv, og dem samler jeg på.

Jeg støtter Foreningen Brobyggerne, der arbejder på at fremme den demokratiske samtale blandt andet via #dialogkaffe. En god dialog fremmer forståelsen, mindsker mistilliden og skaber større tryghed.

Både kaffe og mad kan samle folk. Vi skal kunne rumme vores uenighed og forskellighed – og leve fredeligt sammen.

Jeg har oprettet en indsamling via Betternow, hvor du kan hjælpe mig med at støtte Brobyggerne. Mine opskrifter er gratis. Som tak, opfordrer jeg dig til at støtte en god sag. Det er naturligvis helt frivilligt.

Hvis du giver din støtte, kan du, når du nyder en af mine opskrifter tænke på, at du hjælper med at fremme dialog, forebygge had og styrke sammenhængskraften mellem befolkningsgrupper i Danmark.

KONTAKTINFO

Kobbelgårdsvej 17, DK-7000 Fredericia

MOBIL

+45 60 87 30 08