Rabarbermuffins

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Denne opskrift på rabarbermuffins er nem at lave og et sikkert hit, hvis du elsker rabarber. Det er svært ikke at spise for mange. De kan fryses ned og varmes i mikrobølgeovn eller ovn. Så har du en dejlig kage til uventede gæster, eller når du er lækkersulten.

12 stk.

Ingredienser

300 g rababer i små tern
30 g flormelis
100 g mandelmel
100 g hvedemel
100 g Lurpak smør, stuetemperatur
100 g rørsukker
10 g vaniljesikker
½ tsk lakridssalt (Saltverk)
50 g græsk yoghurt
2 tsk bagepulver
½ tsk natron
3 æg m/l

Du skal også bruge

Papirforme eller aluforme

STEP 1

SKÆR RABARBER
Skær 300 g rabarber i små tern, kom dem i en skål, drys med flormelis og rør rundt.

STEP 2

LAV SMULREDEJ
Kom alle de tørre ingredienser i en skål sammen med det bløde smør og den græske yoghurt. Pisk til du har en ensartet smulredej. Kom derefter æg i dejen. Pisk. Rør de små rabarbertern i dejen.

STEP 3

KOM DEJEN I FORME
Fordel dejen i 12 papirsforme eller aluforme. Sæt dem midt i ovnen og bag dem ved 200 grader i ca. 18 minutter.