Bananpandekager

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Dejlig tykke bananpandekager, der smager godt og nemt kan spises til morgenmad eller på et hvilket som helst tidspunkt af dagen.

Denne opskrift på bananpandekager er super nem at lave, og pandekagerne smager dejligt af banan, uden at det bliver for meget. De kan spises med marmelade eller sirup, eller hvad du nu synes passer godt til pandekager.

Hvis du ønsker en ekstra sprød pandekage, kan du udskifte almindelig hvedemel med Manitoba hvedemel. Du kan også vælge at bruge 50 g almindelig hvedemel og 50 g Manitoba hvedemel.

Ingredienser

100 g hvedemel
5 g vaniljesukker
2 tsk rørsukker
1 tsk bagepulver
½ tsk groft salt (eller lakridssalt fra Saltverk)
2 dl mælk
2 æg
100 g banan

Til stegning

Smør eller Becel

Fyld

Sukker, sirup, marmelade, is eller Nutella

STEP 1

BLAND INGREDIENSERNE SAMMEN
Kom de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt mælken under omrøring med en håndmixer. Mos den modne banan med en gaffel og tilsæt bananmosen og æggene. Pisk i ca. 1-2 minutter.

STEP 2

STEG PANDEKAGERNE
Varm en pandekagepande op og steg pandekagerne i smør ved høj temperatur (9-10).

STEP 3

SERVÉR
Spis bananpandekagerne med marmelade, sirup, sukker, alene eller med frisk frugt. Blend evt. endnu en banan sammen med lidt juice fx appelsinjuice og et par isterninger og drik en frisklavet smoothie til din bananpandekage..