Sødt og vanedannende

Tiramisu

Tiramisu

Jeg er ret vild med pandekager og is til dessert, men denne opskrift på tiramisu er virkelig en konkurrent. Jeg har efter mange forsøg kommet frem til præcis denne opskrift. Jeg har prøvet af udskifte Marsala med Kahlua. Jeg har varieret mængden af sukker, flødeskum...

Lakridsis

Lakridsis

Denne lakridsis er rigtig blød og lækker, men den mætter meget. Den er meget hurtig at lave. Du behøver ingen ismaskine, og der kommer ikke de kendte iskrystaller, som ofte kendetegner hjemmelavet is. Den skal spises efter konceptet ‘lidt men godt’. Jeg...

Lakridssmåkager med tranebær og hvid chokolade

Lakridssmåkager med tranebær og hvid chokolade

Lakridssmåkager med tranebær og hvid chokolade er virkelig lækre. Det er nemt at blive afhængig. De er hurtige og nemme at lave. Dejen skal være blød, og den flyder meget ud, så følg vejledningen med kun 9 pr. bageplade. Du kan eventuelt rulle dejen til...

Lakridskys

Lakridskys

Lakridskys er bare noget af det bedste jeg ved, når de er hjemmelavede. Jeg elsker, når de er en smule seje, så kommer lakridssmagen bedre frem. Det er praktisk at have en god sprøjtepose med en fin tyl i plastik eller rustfrit stål til at lave dine kys....

Kokosmakroner med marcipan og mørk chokolade

Kokosmakroner med marcipan og mørk chokolade

Kan du lide kokos? Det kan jeg. Jeg har lavet en del kokosmakroner, men dejen har ofte været svær at arbejde med. Det er ikke nemt at lave de der kokostoppe. Dejen smuldrer og klistrer og ender med at sidde på fingrene i stedet for på bagepapiret. Jeg har...

Hjemmelavet karamelsirup

Hjemmelavet karamelsirup

Hjemmelavet karamelsirup kan bruges til fx is, kaffe og iskaffe. Jo længere tid den koger, jo tykkere bliver den. Du kan altså selv bestemme, hvor tyk den skal være. Det er måske nemmere at købe karamelsirup end at lave siruppen selv. Hvis du alligevel vil...

Havregrynskugler med kokosmel, nougat og lakrids

Havregrynskugler med kokosmel, nougat og lakrids

Denne opskrift på havregrynskugler er helt min egen. Jeg har eksperimenteret over flere år og endelig kommet frem til den helt rigtige fordeling af ingredienser, som passer til min smag. Jeg har serveret dem til familie og venner, og de plejer at vække...

Dadelkugler med romsmag

Dadelkugler med romsmag

Kan du lide romkugler, kan du med stor sandsynlighed også lide mine dadelkugler med romsmag. Jeg har nemlig forsøgt at lave nogle dadelkugler, der minder om romkugler. Fordelen ved disse dadelkugler er, at de er noget sundere. Husk at tage stenene ud af...

Dadelkugler med kokoscreme

Dadelkugler med kokoscreme

Okay, jeg er blevet lidt vild med tanken om at spise noget sødt, der er næsten sundt. Derfor er jeg gået lidt amok med dadelkugler og tester forskellige opskrifter. Jeg startede med en opskrift, hvor der var banan i. Den var faktisk ret god, men den smagte...

Bananmuffins

Bananmuffins

Denne opskrift på bananmuffins er en variant af min opskrift på bananscones. Der er lidt mindre sukker i og lidt mere banan. Der er også lidt mindre mel i. Det giver et lidt lettere og luftigere slutresultat. Har du ikke kokossukker, kan du bruge farin....

Pin It on Pinterest

Share This