Sangria

Denne opskrift er super nem at lave. Mængden af honningrom er vejledende. Jeg plejer ikke at måle det nøjagtigt af. Det er bare en lille sjat. Du kan også ændre forholdet mellem rødvin og Fanta, hvis du vil have en mere eller mindre kraftig rødvinssmag.

Kan du ikke skaffe honningrom, kan du erstatte den med cirka lige dele Cointreau og Pisang Ambon. Det er en udmærket variant.

Kan du lide æbler eller pærer, kan du ud over appelsinstykker tilføje ekstra frugt. Skær fx lidt æble i mindre tern og kom også dem i glasset. Vælger du pære, skal den være lidt fast.

Ingredienser

15 cl rødvin
½ Fanta
1 cl honningrom
½ appelsin
5-6 isterninger

Step 1

FIND ET STOR GLAS
Tag et stort glas. Kom isterningerne i. Hæld rødvin og Fanta i glasset.

Step 2

SKÆR SKRÆLLEN AF APPELSINEN
Skær skrællen af appelsinen og skær en halv appelsin i tern. Kom appelsinstykkerne i glasset og hæld honningrum i. Så er drinken klar.

Da du står med en halv ubrugt appelsin, passer det fint at lave et glas mere til en kæreste, ven eller gæst. Er du alene, kan du tage et glas mere.

Pin It on Pinterest

Share This