Pesto med basilikum og persille

Opskriften er gratis. Støt et godt formål. Støt Foreningen Brobyggerne.

Støt Brobyggerne

Beskrivelse

Pesto kan bruges til mange ting fx pasta, salat og brød. Jeg bager ind i mellem brød fx flûte til aftensmaden. Pesto med basilikum og persille smager rigtig godt sammen med et nybagt flûte.

Ingredienser

1 bundt persille
1 bundt basilikum
100 g ristede pinjekerner
1 fed hvidløg
25 g revet parmesan
smagsneutral madolie
groft salt
peber

Pynt

Pinjekerner

STEP 1

RIST PINJEKERNERNE
Rist pinjekernerne forsigtigt til de er lysebrune. Sæt dem til afkøling. Hæld dem gerne over i en lille skål.

STEP 2

SKYL PERSILLE OG BASILIKUM
Skyl persille og basilikum og kom det hele i en minihakker. Tilsæt hvidløg, parmesan og de ristede pinjekerner. Blend det hele til en fast masse. Kom evt. massen i en anden skål og tilsæt neutral madolie, til pestoen får en tilpas konsistens. Smag til med salt og peber.