Bananscones med mørk chokolade

Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

En super dejlig scone med smag af banan og chokolade
Denne opskrift på bananscones eller banan-chokoladeboller kan nemt blive populær i madpakken. De er allerbedst nybagte, men de holder sig også fint til næste dag. Det smarte ved denne opskrift er, at du skal bruge bagepulver i stedet for gær. Der er altså ingen hævetid.

12 stk.

Ingredienser

2 æg
100 g rørsukker
20 g kokossukker
170 g hvedemel
30 g kokosfibermel
5 g vaniljesukker
2 tsk bagepulver
100 g smeltet smør
50 g chokoladeknapper (mørk)
130 g moden banan

Du skal også bruge

Papirforme

STEP 1

PISK ÆG OG SUKKER OG SMELT SMØRRET
Pisk de to hele æg med de to slags sukker, til det er blevet tykt og luftigt. Smelt smørret ved meget svag varme og tag gryden af kogepladen. Al smørret behøver ikke at være smeltet, når du fjerner gryden.

STEP 2

TILFØJ DE TØRRE INGREDIENSER OG SMELTET SMØR
Kom mel, kokosfibermel, vaniljesukker og bagepulver i æggesnapsen. Rør det godt sammen, men ikke for længe. Tilføj den smeltede smør, mens du rører.

STEP 3

MOS BANANEN
Tag skrællen af bananen og mos bananen fint med en gaffel. Kom bananmos og de mørke chokoladeknapper i dejen.

STEP 4

KOM DEJEN I PAPIRFORME
Fordel dejen i 12 papirforme og bag dem midt i ovnen i ca. 18 minutter ved 200 grader almindelig ovn.